יום רביעי, 26 בפברואר 2014

ימי גיבוש לארגונים | ימי גיבוש לחברות | ימי גיבוש לחברה |זיו מנור 052-2457834




לצפייה בסרטון לחץ כאן

12/12/2013 בנק לאומי

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים
פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים ,  פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות.,   חשיפת צדדים נוספים באישיות,  חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה -- בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Passion special  sour
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc ג'ין
80  cc  סאוור
30  cc  סירופ ג'ינג'ר
מיץ מנגו קר
תפוזים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח   ,מוסיפים את  כול המרכיבים  למעט המיץ מנגו משקשקים היטב
הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½  כוס נמוכה  , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז
הערה:
השיר שמנוגן בסרטון אינו בבעלותי.
I do not own the song in this video

יום כיף לעובדים בצפון | יום כיף לעובדים בירושלים | ימי גיבוש יוקרתיים למנהלים |זיו מנור 052-2457834




לצפייה בסרטון לחץ כאן
המלון הסקוטי 25/03/2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
סדנאות חוויתיות לגיבוש ולהשלמת חווית השחרור מהשגרה  , מתכון מושלם ליום כיף מרתק ושובר שגרה שימריץ את העובדים  , סדנה בלתי שיגרתית ומגבשת עם מדריך כריזמטי וסוחף.
חווית אלכוהול ויין, מלמדת, מהנה, ומלאת ניחוחות וטעמים.
הסדנאות עשירות בתכנים, טיפים ורעיונות
רעיון ייחודי לפעילות מעוררת חושים טעימה וחווייתית
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Cocktail   Kfroshka
קפרושקה הינו הגירסא של הקפיירניה רק שבמקום קאשסה (רום שמקורו בברזיל)
משתמשים בוודקה בטעם אננס
המצרכים:
140 מ"ל ואן גוך בטעם אננס
לימון
60 מ"ל סוואר
סוכר
אופן ההכנה: לוקחים לימון וחותכים אותו לקוביות קטנות. את הקוביות מוסיפים לכוס ויסקי, מוסיפים כפית סוכר ומוזגים את הוואן גוך עד שיכסה את הלימונים. באמצעות צ'ייסר כותשים את כל המרכיבים בכוס ולסיום מוסיפים קרח כתוש.

ימי כיף לעובדים בירושלים | ארגון ימי כיף לעובדים | ימי כיף לעובדים במרכז |זיו מנור 052-2457834

לצפייה בסרטון לחץ כאן

25/03/2013 המלון הסקוטי
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
נצחיק בטירוף את הקהל שלכם, לא משנה איזה קהל זה. בחלק מהמשחקים גם נשתף את הקהל באופן אקטיבי.
וניצור מופע הומוריסטי שמרתק את הקהל ומצחיק אותו.
זוהי פעילות יוצאת דופן וחוויתית שמאפשרת למשתתפים לשתף, לחוות, ליצור ולצחוק.
מחפשים תוכן איכותי ומיוחד למסיבות יום הולדת ?  הגעתם למקום הנכון
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פסיפלורה צרפתי
 French passion fruit sorbet
קבלו את פרי האהבה ,פרי התשוקה טעם קיצי ומרענן
טעם הפסיפלורה ישתלב מצוין בקוקטיילי סאוור חמצמצים , מכיוון שחמוץ ומתוק במרכיבי קוקטייל הינו שילוב מצוין  , הניגודיות בטעמי מרכיבי הקוקטייל יוצרים טעם מעניין מיוחד וטעים בחלל הפה
לה בל סנדרין הינו ליקר מעודן המגיע מצרפת , בסיס של מיטב מענבי חבל ארמניאק  -- חבל ארץ שבדרום מערב צרפת , האגדות עליו מספרות כי נשים וגברים לגמו מהמשקה לפני שעשו אהבה
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc van Gogh מלון
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון

יומולדת 50 | רעיונות ליום הולדת 50 | יום הולדת 60 לאבא | זיו מנור 052-245-7843

לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע חברה במועדון כושר ג'וי - 03.01.2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
יום הולדת למבוגרים הוא אחד מציוני הדרך היותר מיוחדים של החיים, אחרי הכל, מדובר באחת החגיגות היותר מכובדות ההפעלות יכבשו את כל הקהל ויצחיקו אותם לכל אורך האירוע
יום הולדת משעשע ומקורי ,  הוא זמן של התחדשות, זה הזמן לרענן ולנער את האבק מעל החיים. אל תתנו ליום ההולדת לחלוף לו בחגיגה בנאלית, נצלו יום זה בכדי להכניס שינויים משמעותיים אשר יצרו איכות ונוחות להמשך הדרך, או לפחות עד ליום ההולדת הבא.
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פראי ברזילאי
Brazilian Wild Sorbet
פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב
המצרכים:
100  cc van Gogh אסאי
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים קיווי

יום גיבוש מנהלים | ימי גיבוש מנהלים | ימי גיבוש וכיף לעובדים |זיו מנור 052-2457834





לצפייה בסרטון לחץ כאן


20/03/2013 הרמת כוסית בסנורמה
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
מופע בו למשתתפים מובטחת הנאה צרופה , מופע אינטראקטיבי למבוגרים מתובל בהומור שנון ומקורי .
המופע יקפיץ וישדרג כל התכנסות או אירוע.
סדנת אלכוהול -- הסדנה המושלמת ליצירת חוויה ייחודית ומדליקה, מתנה איכותית לכל מסיבה. סדנת אלכוהול הדרך היחידה לחגוג את האירוע הבא שלכם , הדבר הטוב ביותר שניתן לקנות ליום הולדת הוא מתנה שהיא חוויה.
חגיגת יום הולדת מקורית, ייחודית ובלתי נשכחת!
מופע שידהים את האורחים שלכם
.במופע ישנו שילוב של הקהל בהתנסות החוויתית .
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הפינוקים המיוחדים
השתיה חופשית וללא הגבלה
כל המשקאות כשרים ותוצרת חוץ
כל הקוקטיילים מוכנים בשיתוף הקהל
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
אנחנו מביאים מוסיקה
הפעילות מועברת בצורה חוויתית -- הומוריסטית ומגבשת
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפות
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
הפעלות קבוצתיות על עולם הבירה והקוקטיילים
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד, בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
טעימות של מיטב המשקאות החזקים
וודקה, ג'ין, רום , וויסקי , טקילה , עראק
תקציר המופע
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
שאלוני ידע על עולם היין והאלכוהול עם פרסים
בישולים ביין ואלכוהול והתאמת יין לאוכל
שתיה נכונה ומניעת שכרות
הסיפורים העסיסיים ביותר  
אנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול
הגרנד פינאלה -- בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פירות אדומים
Red fruit sorbet
פירות אדומים ניתן להשיג בכול עונות השנה , טריים או קפואים צבע אדום חזק טעם מיוחד ומרענן והכול בצבע אדום עז וחושני
המצרכים:
2 בקבוקים liefmans
140  cc van Gogh אננס
100  cc  סאוור
גלידת סורבה פירות יער
גלידת סורבה אוכמניות
לואיזה
אוכמניות אדומות
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות

יום גיבוש לצוות מורים | יום גיבוש מחלקתי | ימי גיבוש מחלקתיים |זיו מנור 052-2457834


לצפייה בסרטון לחץ כאן 

19/03/2013 הרמת בוסית בחברת nos
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
מופע בו למשתתפים מובטחת הנאה צרופה , מופע אינטראקטיבי למבוגרים מתובל בהומור שנון ומקורי .
המופע יקפיץ וישדרג כל התכנסות או אירוע.
סדנת אלכוהול -- הסדנה המושלמת ליצירת חוויה ייחודית ומדליקה, מתנה איכותית לכל מסיבה. סדנת אלכוהול הדרך היחידה לחגוג את האירוע הבא שלכם , הדבר הטוב ביותר שניתן לקנות ליום הולדת הוא מתנה שהיא חוויה.
חגיגת יום הולדת מקורית, ייחודית ובלתי נשכחת!
מופע שידהים את האורחים שלכם
.במופע ישנו שילוב של הקהל בהתנסות החוויתית .
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הפינוקים המיוחדים
השתיה חופשית וללא הגבלה
כל המשקאות כשרים ותוצרת חוץ
כל הקוקטיילים מוכנים בשיתוף הקהל
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
אנחנו מביאים מוסיקה
הפעילות מועברת בצורה חוויתית -- הומוריסטית ומגבשת
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפות
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
הפעלות קבוצתיות על עולם הבירה והקוקטיילים
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד, בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
טעימות של מיטב המשקאות החזקים
וודקה, ג'ין, רום , וויסקי , טקילה , עראק
תקציר המופע
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
שאלוני ידע על עולם היין והאלכוהול עם פרסים
בישולים ביין ואלכוהול והתאמת יין לאוכל
שתיה נכונה ומניעת שכרות
הסיפורים העסיסיים ביותר  
אנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול
הגרנד פינאלה -- בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פירות אדומים
Red fruit sorbet
פירות אדומים ניתן להשיג בכול עונות השנה , טריים או קפואים צבע אדום חזק טעם מיוחד ומרענן והכול בצבע אדום עז וחושני
המצרכים:
2 בקבוקים liefmans
140  cc van Gogh אננס
100  cc  סאוור
גלידת סורבה פירות יער
גלידת סורבה אוכמניות
לואיזה
אוכמניות אדומות
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות

יום גיבוש לעובדים בצפון|יום גיבוש לעובדים הוצאה מוכרת|יום גיבוש לעובדים במרכז|זיו מנור 052-2457834


לצפייה בסרטון לחץ כאן

זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
נצחיק בטירוף את הקהל שלכם, לא משנה איזה קהל זה. בחלק מהמשחקים גם נשתף את הקהל באופן אקטיבי.
וניצור מופע הומוריסטי שמרתק את הקהל ומצחיק אותו.
זוהי פעילות יוצאת דופן וחוויתית שמאפשרת למשתתפים לשתף, לחוות, ליצור ולצחוק.
מחפשים תוכן איכותי ומיוחד למסיבות יום הולדת ?  הגעתם למקום הנכון
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פסיפלורה צרפתי
 French passion fruit sorbet
קבלו את פרי האהבה ,פרי התשוקה טעם קיצי ומרענן
טעם הפסיפלורה ישתלב מצוין בקוקטיילי סאוור חמצמצים , מכיוון שחמוץ ומתוק במרכיבי קוקטייל הינו שילוב מצוין  , הניגודיות בטעמי מרכיבי הקוקטייל יוצרים טעם מעניין מיוחד וטעים בחלל הפה
לה בל סנדרין הינו ליקר מעודן המגיע מצרפת , בסיס של מיטב מענבי חבל ארמניאק  -- חבל ארץ שבדרום מערב צרפת , האגדות עליו מספרות כי נשים וגברים לגמו מהמשקה לפני שעשו אהבה
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc van Gogh מלון
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון