יום ראשון, 23 במרץ 2014

הופעות | יין | אומנים | הרצאות | אטרקציות לאירועים | חוג בית | זיו מנור 052-245-7843



לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע במסעדת לנטריקוט 26.12.2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
מזמינים אתכם למגוון הסדנאות האלכוהול שלנו, עם שפע פעילויות אתגריות וייחודיות, ארגון מקצועי, חוויה ברמה גבוהה ואווירה מדהימה.
השירות המסור והארגון המקצועי יעניקו לכם חוויה מושלמת חוויה מלאה כיף וריגושים
יאפשר להם להשתחרר וליהנות מחוויה ייחודית ומלאת אדרנלין ובסופו של יום לקבל צוות מגובש, מלא מוטיבציה ורתום לטובת החברה
כדי לשבור שגרה עבור כל מנהל או עובד שכבר שבעים מאותם אירועים בנאליים, חשוב לשבור את השגרה ולמצוא קונספט אחר שישלב ימי כיף עם חוויות התורמות ומגבירות את הלכידות הקבוצתית בארגון דבר שיוכל  להוביל להגברת התפקוד וההספק בחברה.
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Acai  Sour Sprite
קוקטייל מעניין המשלב את טעם פרי האסאי שהינו פרי שמוצאו ביערות האמזונס שבברזיל ומיוחסים לו תכונות בריאותיות בשילוב סאוור , החמיצות נותנת לטעם ניגודיות מעניינת והספריט מעדן ומוריד את אחוזי האלכוהול
המצרכים:
120 מ"ל Van Gogh Acai
60 מ"ל סאוור
ספרייט
תפוחים ירוקים
אופן ההכנה: שמים בחצי מגובה כוס היי- בול קוביות קרח, מוזגים ואן גוך אסאי בחצי מגובה הכוס,
מוסיפים סאוור בנדיבות וסוגרים עם ספרייט
הצעת הגשה:  חותכים תפוח ירוק לרצועות דקות ומניחים בתוך הקוקטייל.

מופעי בידור | אירוע פרטי | רעיונות למסיבות | מופע בידור | זיו מנור 052-245-7843


לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע במסעדת לנטריקוט ארודן 26.12.13
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים
פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים ,  פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות.,   חשיפת צדדים נוספים באישיות,  חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Passion special  sour
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc ג'ין
80  cc  סאוור
30  cc  סירופ ג'ינג'ר
מיץ מנגו קר
תפוזים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח   ,מוסיפים את  כול המרכיבים  למעט המיץ מנגו משקשקים היטב
הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½  כוס נמוכה  , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז

ערב גיבוש לעובדים | ימי גיבוש לקבוצות | ימי גיבוש לחברות | גיבוש לעובדים | זיו מנור 052-245-7843



לצפייה בסרטון לחץ כאן
בנק לאומי 12.12.2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
סדנאות חוויתיות לגיבוש ולהשלמת חווית השחרור מהשגרה  , מתכון מושלם ליום כיף מרתק ושובר שגרה שימריץ את העובדים  , סדנה בלתי שיגרתית ומגבשת עם מדריך כריזמטי וסוחף.
חווית אלכוהול ויין, מלמדת, מהנה, ומלאת ניחוחות וטעמים.
הסדנאות עשירות בתכנים, טיפים ורעיונות
רעיון ייחודי לפעילות מעוררת חושים טעימה וחווייתית
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Cocktail   Kfroshka
קפרושקה הינו הגירסא של הקפיירניה רק שבמקום קאשסה (רום שמקורו בברזיל)
משתמשים בוודקה בטעם אננס
המצרכים:
140 מ"ל ואן גוך בטעם אננס
לימון
60 מ"ל סוואר
סוכר
אופן ההכנה: לוקחים לימון וחותכים אותו לקוביות קטנות. את הקוביות מוסיפים לכוס ויסקי, מוסיפים כפית סוכר ומוזגים את הוואן גוך עד שיכסה את הלימונים. באמצעות צ'ייסר כותשים את כל המרכיבים בכוס ולסיום מוסיפים קרח כתוש.

יום חמישי, 20 במרץ 2014

הרצאות חוגי בית סדנת קוקטיילים | אטרקציות לאירועים למבוגרים | מופעים למבוגרים | זיו מנור 052-245-7843



לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע תעשיות הפלדה בעמ במסעדת פאפאגיו 19.1.12
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים
פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים ,  פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות.,   חשיפת צדדים נוספים באישיות,  חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Passion special  sour
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc ג'ין
80  cc  סאוור
30  cc  סירופ ג'ינג'ר
מיץ מנגו קר
תפוזים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח   ,מוסיפים את  כול המרכיבים  למעט המיץ מנגו משקשקים היטב
הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½  כוס נמוכה  , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז

מופעים לאירוע חברה | חוגי בית למבוגרים | חוגי בית בחופה | זיו מנור 052-245-7843




לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע תעשיות הפלדה בעמ במסעדת פאפאגיו 19.2.12
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים
פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים ,  פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות.,   חשיפת צדדים נוספים באישיות,  חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה -- בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Passion special  sour
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc ג'ין
80  cc  סאוור
30  cc  סירופ ג'ינג'ר
מיץ מנגו קר
תפוזים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח   ,מוסיפים את  כול המרכיבים  למעט המיץ מנגו משקשקים היטב
הצעת  הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½  כוס נמוכה  , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז

משחקי גיבוש למבוגרים | סדנת אלכוהול בירושלים | מופעים לאירועי חברה | זיו מנור 052-245-7843



לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע חוויתי בנילי 16.1.13
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
סדנאות חוויתיות לגיבוש ולהשלמת חווית השחרור מהשגרה  , מתכון מושלם ליום כיף מרתק ושובר שגרה שימריץ את העובדים  , סדנה בלתי שיגרתית ומגבשת עם מדריך כריזמטי וסוחף.
חווית אלכוהול ויין, מלמדת, מהנה, ומלאת ניחוחות וטעמים.
הסדנאות עשירות בתכנים, טיפים ורעיונות
רעיון ייחודי לפעילות מעוררת חושים טעימה וחווייתית
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
לפרטים נוספים -- זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Cocktail   Kfroshka
קפרושקה הינו הגירסא של הקפיירניה רק שבמקום קאשסה (רום שמקורו בברזיל)
משתמשים בוודקה בטעם אננס
המצרכים:
140 מ"ל ואן גוך בטעם אננס
לימון
60 מ"ל סוואר
סוכר
אופן ההכנה: לוקחים לימון וחותכים אותו לקוביות קטנות. את הקוביות מוסיפים לכוס ויסקי, מוסיפים כפית סוכר ומוזגים את הוואן גוך עד שיכסה את הלימונים. באמצעות צ'ייסר כותשים את כל המרכיבים בכוס ולסיום מוסיפים קרח כתוש.

מסיבה לחברה טובה | איך לארגן מסיבה לחברה טובה | איך לארגן מסיבה לחברה הכי טובה | זיו מנור 052-245-7843



לצפייה בסרטון לחץ כאן
אירוע חברה חוויתי ברותם 1.7.11
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
נצחיק בטירוף את הקהל שלכם, לא משנה איזה קהל זה. בחלק מהמשחקים גם נשתף את הקהל באופן אקטיבי.
וניצור מופע הומוריסטי שמרתק את הקהל ומצחיק אותו.
זוהי פעילות יוצאת דופן וחוויתית שמאפשרת למשתתפים לשתף, לחוות, ליצור ולצחוק.
מחפשים תוכן איכותי ומיוחד למסיבות יום הולדת ?  הגעתם למקום הנכון
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פסיפלורה צרפתי
 French passion fruit sorbet
קבלו את פרי האהבה ,פרי התשוקה טעם קיצי ומרענן
טעם הפסיפלורה ישתלב מצוין בקוקטיילי סאוור חמצמצים , מכיוון שחמוץ ומתוק במרכיבי קוקטייל הינו שילוב מצוין  , הניגודיות בטעמי מרכיבי הקוקטייל יוצרים טעם מעניין מיוחד וטעים בחלל הפה
לה בל סנדרין הינו ליקר מעודן המגיע מצרפת , בסיס של מיטב מענבי חבל ארמניאק  – חבל ארץ שבדרום מערב צרפת , האגדות עליו מספרות כי נשים וגברים לגמו מהמשקה לפני שעשו אהבה
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc van Gogh מלון
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון