יום חמישי, 16 בינואר 2014

יום הולדת 50 | רעיונות ליום הולדת 50 | יום הולדת 50 רעיונות




לצפייה בסרטון לחץ כאן 
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
נצחיק בטירוף את הקהל שלכם, לא משנה איזה קהל זה. בחלק מהמשחקים גם נשתף את הקהל באופן אקטיבי.
וניצור מופע הומוריסטי שמרתק את הקהל ומצחיק אותו.
זוהי פעילות יוצאת דופן וחוויתית שמאפשרת למשתתפים לשתף, לחוות, ליצור ולצחוק.
מחפשים תוכן איכותי ומיוחד למסיבות יום הולדת ?  הגעתם למקום הנכון
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
לפרטים נוספים לחץ כאן 
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות 
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פסיפלורה צרפתי
 French passion fruit sorbet
קבלו את פרי האהבה ,פרי התשוקה טעם קיצי ומרענן
טעם הפסיפלורה ישתלב מצוין בקוקטיילי סאוור חמצמצים , מכיוון שחמוץ ומתוק במרכיבי קוקטייל הינו שילוב מצוין  , הניגודיות בטעמי מרכיבי הקוקטייל יוצרים טעם מעניין מיוחד וטעים בחלל הפה
לה בל סנדרין הינו ליקר מעודן המגיע מצרפת , בסיס של מיטב מענבי חבל ארמניאק  – חבל ארץ שבדרום מערב צרפת , האגדות עליו מספרות כי נשים וגברים לגמו מהמשקה לפני שעשו אהבה
המצרכים:
120  cc לה בל סנדרין
120  cc van Gogh מלון
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מנגו
dkhs, xurcv cbbv
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון
Duvel on the beach
המצרכים:
120  מ"ל   Duvel
10  מ"ל     סאוור
ספריט
כוס נמוכה קפואה
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים ע"פ סדר הופעת לתוך כוס ומקשטים
Duvel   Hot Summer Nights
המצרכים:
120  מ"ל   Duvel
10  מ"ל     סאוור
מיץ תפוחים  צלול
30 מ"ל ואן גוך בטעם מלון
תפוחים אדומים
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים ע"פ סדר הופעת לתוך כוס נמוכה ומקשטים עם תפוחים אדומים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה