יום חמישי, 20 בפברואר 2014

הפתעות לימי הולדת למבוגרים | רעיון למסיבת יום הולדת | מסיבת הפתעה רעיונות | זיו מנור 052-245-7843


לצפייה בסרטון לחץ כאן
מהמכון הייצוא הישראלי - 02.10.2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול , בסוף מתנה לכל משתתף
הפעלות \רעיונות לימי הולדת למבוגרים. הפעלות לימי הולדת. הפעלות למבוגרים. ערבי גיבוש ליום הולדת. והשמחה גדולה אנשים באים חוגגים את השמחה ביחד וישנה תחושה של אווירה של שמחה ערב מהנה וחוויתי של טעימות , הסברים מרתקים , טעימות של מיטב המשקאות , הפעלות של המשתתפים ,
תהיה מסיבה שמחה .מרבית האנשים חוגגים מסיבות שמשתפות את הקהל במופע .מסיבות שנותנות את המוסיקה והכיבוד והקהל בא כמוזמן ונהנה מכל המוצע לו
.מסיבות כאילו מאורגנות על ידי הבנה שמסיבה היא דבר שצריך להרגיש בו חופשי ומלא בהתרחבות התחושה של האהבה למוסיקה לאנשים ולאווירה .מסיבות כאילו מתאימות גם לקהל מבוגר וגם לקהל צעיר .יום הולדת שמח כאשר המסיבה בו היא שילוב של הפעלות לימי הולדת או רעיונות שמתחברים לקהל שלכם
לפרטים נוספים – זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
הפינוקים המיוחדים
השתיה חופשית וללא הגבלה
כל המשקאות כשרים ותוצרת חוץ
כל הקוקטיילים מוכנים בשיתוף הקהל
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
אנחנו מביאים מוסיקה
הפעילות מועברת בצורה חוויתית – הומוריסטית ומגבשת
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפות
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
הפעלות קבוצתיות על עולם הבירה והקוקטיילים
שתיה נכונה ומניעת שכרות
הסיפורים העסיסיים ביותר
אנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול
הגרנד פינאלה – בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת  בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Granita
קינוח איטלקי ממוצא סיציליאני  במרקם ברדי של גרגרי קרח עדינים
המצרכים:
1 מעדן מילקי
0.5 קילו גלידת שוקולד בלגי
1/2 בקבוק ליקר אפטר
1/2 בקבוק ליקר קפה בוהם
¼ כוס סירופ שוקולד לבן
וופלים בטעם שוקולד
קוקוס
שמנת 38%
שוקולד לבן
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח , מוסיפים את
כל המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
להכנת רוטב השוקולד :
מרתיחים שמנת 38% לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר ושוקולד לבן ומערביים היטב עד לקבל מרקם שוקולדי סמיך
הצעת  הגשה:
יוצקים לכוס שמפניה ומגישים עם וופל שוקולד
Cosmopolitan  liefmans
המצרכים:
    250    מ"ל       Liefmans
40 מ"ל  וואן גוך רימונים
20 מ"ל מיץ רימונים
60 מ"ל סוואר
קישוט אשכולית צהובה
אופן ההכנה:
ממלאים את השייקר בקוביות קרח, מוזגים את הוודקה , המיץ רימונים  והסוואר משקשקים עד שלא שומעים את הקרח , מוזגים לכוס לפימנס על גבי קרח לכדאי חצי מגובהה הכוס  ומשלימים עם ה-  Lifmansעד סוף הכוס
הצעת הגשה: לוקחים אשכולית צהובה , חותכים לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה