זיו מנור – סנגריה פירות ים תיכוני
סנגריה פירות ים תיכוני Mediterranean fruit sangria
קוקטייל המומלץ להגשה בסיום הארוחה או בין המנה הראשונה למנה העיקרית
המצרכים:
2 כפות סוכר
פירות העונה: תפוח ירוק , תפוח אדום , תפוזים , בננות
2 בקבוקים למברוסקו מדיצ'י הרמטה
250 cc לימונצ'לו וילה מאסה
אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לפרוסות דקות , מניחים בקערה גדולה ומוזגים 2 בקבוקים של למברוסקו מדיצ'י הרמטה
מוסיפים 250 מ"ל לימונצ'לו ו- 2 כפות סוכר ומשרים במקרר כשעתיים ומגישים
הצעת הגשה:
להגיש בכוסות קפואות בקישוט של עלי נענע
שירות הניתן בכל הארץ
פעילות אינטראקטיבית המועברת בשיתוף פעיל של הקהל , הכוללת : טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול , הסברים מרתקים , מניעת שכרות ושתיה נכונה , הכנת קוקטיילי סאוור מקוריים בשיתוף הקהל , הכנת קוקטיילי גלידות מיוחדים , הכנת קינוחי אלכוהול מקוריים , הפעלות של המשתתפים ושאלוני ידע נושאי פרסים
כל הפעילות מועברת עם אלכוהול תוצרת חוץ , אנחנו מצלמים את האירוע ומכינים קליפ ושולחים ללקוחו בצירוף מתכוני הקוקטיילים ומעניקים לכל משתתף במתנה את מגאזין יין וגורמה
נשמח לשלוח אליכם את תוכנית המופע , סרטונים וגלריית תמונות מאירועים
לפרטים נוספים – זיו מנור 0522457843 , www.zivmanor.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה